Lediga jobb

Här hittar du våra lediga jobb! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Via länken går det också bra att lämna in spontanansökningar om vi inte har något ledig tjänst ute. Vi hanterar ej spontanansökningar via e-post.

Örebro läns museum vill att våra besökare ska få nya perspektiv på sig själva och omvärlden genom möten med konst och kulturhistoria.

Vi är ca 25 medarbetare som arbetar med utställningar, kulturmiljö, museipedagogik, slöjd, samlingar med mera. Här erbjuds du ett spännande, kreativt och utvecklande lagarbete. Vi tror att goda resultat är värda att fira tillsammans, så vi har roligt både i och utanför museet. Hos oss finns det utrymme att växa tillsammans genom utbildning, stöttning samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi är kollektivanslutna med tjänstepension och tycker att hälsa är viktigt så därför erbjuder vi våra medarbetare friskvårdsbidrag och friskvårdstid.

Vi arbetar för att bidra till ett hållbart samhälle och värdesätter kulturell hållbarhet. Region Örebro erbjuder goda förutsättningar för ett gott boende och närhet till natursköna områden.

Välkommen med din ansökan!