Nyheter

Poetry slam på länsmuseet

Invigningstalare

Kalle Haglund, foto: ÖLM

Nu söker vi deltagare

ABF och Örebro läns museum arrangerar i höst två Poetry slam-kvällar. Nu söker vi poeter som vill vara med och tävla onsdag 26 oktober och onsdag 9 november!

Vi har valt att använda oss av fyra teman, som deltagarna får associera fritt kring. Dessa teman återfinns i museets aktuella utställning ”Jag tror jag vet”. Rubrikerna är: Vad vet jag, Hör jag hit?, Brinner för min sak och Bara för mitt eget bästa. Du som tävlar ska framföra två olika egenskrivna dikter under kvällen. Välj ett eller flera av temana att använda i dina bidrag!

Vår MC under dessa två Poetry slam-kvällar är Kalle Haglund, som också har författat några av texterna till museets utställning.

När: 26 oktober och 9 november
Tid: kl 18.00 - ca 20.00
Plats: Rosengrens skafferi, länsmuseet

Läs mer om temana och hur du anmäler dig här.PDF (pdf, 989.1 kB)

Extra information

Anmäl deltagande till:
emelie.bergermark@abf.se
019-501 54 15