Faces I Have Met, en utställning som varit

Lördag 15 juni kl. 11-16


Säsongsöppning på Gråbo

Invigning av Minigråbo

Den 15 juni öppnar Arbetarmuseet Gråbo för sommarsäsongen 2024. Det blir också invigning av Minigråbo, en lekmiljö för våra yngsta besökare!

Med inspiration från våra lägenheter har vi skapat en lekmiljö där barn får leka ”förr i tiden”. Här kan barnen klä ut sig, laga mat och tvätta. Miljön med sin riktiga järnspis är ett kök men med utrymme för barnens fantasi kan det också bli något annat, till exempel en affär. Rummet är fyllt med gamla härliga saker och prylar från förr – och allt får användas! Och i det Skojiga skåpet finns ännu mer att upptäcka för hela familjen, som böcker och leksaker.

Vi bjuder på saft och bullar, kom och lek!

Tid: lördag 15 juni kl. 11.00-16.00

Plats: Arbetarmuseet Gråbo, Karlskoga

Fri entré


Kalendarium